Quality Content Reviewer with Russian

COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS POLAND SP Z O O

gdańsk, pomorskie

Data dodania:
2021-01-07
Data aktualizacji:
2021-03-02
Warunki zatrudnienia:
Umowa o pracę, Pełny etat
Wymagane języki:
rosyjski
Pochodzenie oferty:
praca.pl
Quality Content Reviewer with Russian
Gdańsk

Type of employment: full-time employment, afternoon shift, 6 month’ contract

 

Responsibilities:
  • Evaluating content, performing canonical curation and review, researching and verifying accuracy of the annotated data;
  • Quality assurance testing, reviewing, verifying, editing, scoring, translating, transcribing, copywriting, and reporting on data and/or assets across a broad scope of media and content types;
  • Detecting issues and trends across a large amount of content.
  • Problem solving, providing clear suggestion/feedback to leads, and effectively communicating recommendations to operations team;
  • Contributing to any other curation issue, including asset review, as they arise;
  • Assisting with ad-hoc projects.
  • Contributing innovative ideas regarding process and workflow to maximize efficiency and scalability;
  • Working on language QA work as well as imaging annotation with language components: Experience with language QA work and ability to identify grammar issues
You have
  • Russian on native or near native level
  • The knowledge of the subtleties/slang of Russian language typical of the one used in Russia in particular
  • Ability to understand modern jargons and different dialects of the required language
  • Good command of English
  • Computer fluency and understanding of software and advanced internet functions
  • MS Office skills
  • A passion for language
  • Excellent reading comprehension skills in the required language
  • Analytical and research skills
  • Ability to adapt to fast and dynamically evolving Client’s regulations

 

We offer
  • Opportunity to be part of a rapidly expanding global organization with irreproachable reputation.
  • Pleasant and inspiring working atmosphere.
  • Professional development and clear career path.
  • Training & development opportunities.
  • Competitive salary with cafeteria benefits.

 

Interested? Then please apply online.

 

In case our offer does not suit your needs, fell free to send it to interested acquaintances or friends

 


For more information please visit www.cognizant.com

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Poznaj

COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS POLAND SP Z O O

30

aktualnych ofert pracy

Zobacz na mapie

Podobne oferty pracy

gdańsk, pomorskie

Data dodania:
2021-01-07
Data aktualizacji:
2021-03-02
Warunki zatrudnienia:
Umowa o pracę, Pełny etat
Poziom stanowiska:
Specjalista
Wymagane języki:
rosyjski
Pochodzenie oferty:
praca.pl
APLIKUJ NA STRONIE OFERTY

Chce otrzymywać oferty pracy na e-mail

Oferty specjalne

Recepcjonistka - Recepcjonista

warszawa, mazowieckie Noerr Biedecki sp.k.
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Kancelaria prawna Noerr zatrudnia ponad 500 adwokatów, radców prawnych i audytorów. Prowadzi łącznie 16 biur: sześć w Niemczech, sześć w Europie Środkowo-Wschodniej oraz biuro w Brukseli, Londynie, Alicante i Nowym Jorku. Świadczy usługi doradcze dla przedsiębiorstw we wszystkich dziedzinach prawa gospodarczego.  

2021-02-10

Poszerz swoje horyzonty i zostań naszym DataBase Developer! - Ostrów Wielkopolski

ostrów wielkopolski, wielkopolskie Agencja Zatrudnienia KS Service
Umowa zlecenie/dzieło | Pełny etat | Praca zdalna

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Opis stanowiska pracy Wiążesz swoją karierę zawodową z branżą IT? Twoje doświadczenie jako programista wynosi minimum 2 lata? Relacyjne bazy danych to dziedzina w czym się specjalizujesz? .Net Framework w wersji co najmniej 4.0 oraz język C#  to pojęcia, które nie są Ci obce? Potrafisz myśleć analitycznie,

2021-02-03

Agent Ubezpieczeniowy

ząbkowice śląskie, dolnośląskie PZU SA
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Łatwo nawiązujesz kontakty i cenisz sobie niezależność? Myślisz o zmianie pracy lub szukasz dodatkowej? Bądź swoim własnym szefem i pracuj tak, jak Ci wygodnie! Zostań profesjonalnym agentem PZU , oferuj swoim klientom najlepszą jakość obsługi i całą gamę produktów ubezpieczeniowych. Dlaczego warto rozpocząć

2021-02-08

Specjalista ds. Obsługi Klienta

katowice, śląskie Centrum Nauki i Biznesu "ŻAK" Sp. z o.o.
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Jesteśmy największą siecią szkół policealnych w Polsce a ponad 20 lat doświadczenia daje nam przewagę w sprzedaży usług edukacyjnych.   Specjalista ds. Obsługi Klienta Miejsce pracy: Katowice

2021-02-10

Specjalista ds. kursów, szkoleń i przetargów

łódź, łódzkie Centrum Nauki i Biznesu "ŻAK" Sp. z o.o.
Umowa zlecenie/dzieło | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Jesteśmy największą siecią szkół policealnych i liceów, kształcącą osoby dorosłe w trybie zaocznym i stacjonarnym. Podczas gdy wiele szkół niepublicznych ogranicza lub kończy działalność, nasza Firma ciągle się rozwija. Specjalista ds. kursów, szkoleń i przetargów

2021-02-08

SAP Senior Business Systems Engineer (PP/MM/WM)

warszawa, mazowieckie Sonova Warsaw Service Center Sp. z o.o.
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe In a life without sound, our work provides meaning. As a leading provider of innovative hearing care solutions, we are not just a company that makes products: we are a team on a mission to help people enjoy the delight of hearing. To enable a life without limitations, we – through our core business brands Phonak, Unitron, Hansaton,

2021-02-22

Java Software Developer (telco area experience)

łódź, łódzkie TeamQuest Sp. z o.o.
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe TeamQuest Sp. z o.o. Our Clients specializes in software for telecom industry. They focus on real-time telecoms-grade systems interfacing for the telecom networks. Java Software Developer (telco area experience) Miejsce pracy: Łódź (łódzkie) Numer referencyjny: 43066/jobs

2021-03-01

LABORANT

mirosławiec górny, zachodniopomorskie "ŻYWIEC-ZDRÓJ" SPÓŁKA AKCYJNA
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Opis stanowiska pracy Numer oferty: StPr/21/0056 Obowiązki: -wykonywanie analiz laboratoryjnych (fizykochemiczne, mikrobiologiczne) -wykonywanie diagnostyki (interpretacja wyników) -opracowywanie instrukcji i procedur raportów z badań Wymagania: Wymagania konieczne: Wykształcenie:

2021-02-22

Inżynier Sprzedaży

katowice, śląskie ZPUE S.A.
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe ZPUE S.A. od ponad 30 lat działa w sektorze elektroenergetycznym. W fabrykach, biurach sprzedaży w kraju i za granicą zatrudniamy 2500 osób;. Jesteśmy liderem w segmencie produkcji kontenerowych stacji transformatorowych. Oferujemy rozwiązania dla elektroenergetyki i przemysłu tworząc nową jakość na rynku. Inżynier

2021-02-22

Młodszy specjalista ds. realizacji projektów budowlanych (płatny staż)

kielce, świętokrzyskie ManpowerGroup Sp. z o.o.
Umowa o pracę | Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Manpower (Agencja zatrudnienia nr 412) to globalna firma o ponad 70-letnim doświadczeniu, działająca w 82 krajach. Na polskim rynku jesteśmy od 2001 roku i obecnie posiadamy prawie 35 oddziałów w całym kraju. Naszym celem jest otwieranie przed kandydatami nowych możliwości, pomoc w znalezieniu pracy odpowiadającej ich kwalifikacjom i doświadczeniu

2021-02-22