Junior Data Reviewer with English and Russian

Accenture

Kraków, małopolskie

Data dodania:
2021-02-03
Data aktualizacji:
2021-02-24
Warunki zatrudnienia:
Pełny etat
Pochodzenie oferty:
Adzuna

Junior Data Reviewer

with English and Russian

As a Data Reviewer, you will be responsible for analyzing and reviewing user profiles, videos, and text-based content and resolving issues that are reported by users or flagged by the system. You will use your problem-solving skills to continuously deliver value to our clients, while making a larger impact on society.

What will you do:

  • Back office position with no direct contact with customer
  • Investigate and resolve issues regarding content that is reported for account support and/or safety; flag for action, and resolve within agreed-upon turnaround times and standards of quality
  • Craft verbal and written guidance for sales and marketing professionals
  • Review data according to Client guidelines
  • Work within the agreed timelines, quality and quantity standards
  • Need to keep up to date with events & happenings in countries of the supported language
  • Participate in generating improvement ideas
  • In the context of this role, individuals will be exposed to potentially disturbing content, and will need a level of resilience and maturity. We care for our employees’ well-being, health and safety and ensure that they have the support and resources needed to execute the responsibilities of their roles.

What do we expect?

  • Fluency in English and Russian
  • Strong knowledge of modern culture & history in countries of the supported language
  • 1+ year of work experience & university education will be a plus
  • Good computer literacy
ABOUT US:
Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services in strategy and consulting, interactive, technology and operations, with digital capabilities across all of these services. We combine unmatched experience and specialized capabilities across more than 40 industries — powered by the world’s largest network of Advanced Technology and Intelligent Operations centers. With 509,000 people serving clients in more than 120 countries, Accenture brings continuous innovation to help clients improve their performance and create lasting value across their enterprises. Visit us at www.accenture.pl

Accenture Operations provides business process services for specific functions, including finance and accounting; procurement and supply chain; and marketing & sales. We operate business processes with a combination of talent and data, artificial intelligence, analytics and digital technologies, helping clients to improve their productivity, customer experience and performance.

If you are interested, please send your CV in English by clicking "apply now!" button When applying please enclose the below statement:

"I hereby consent to the processing of my personal data by Accenture sp. z o.o. with its registered seat in Warsaw (00-121), at ul. Sienna 39, NIP 526-00-15-900 (Data Controller), in accordance with the Act of May 10, 2018 on the Protection of Personal Data (Journal of Laws of 2018, item 1000) and the Regulation on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (Data Protection Directive), necessary to carry out the recruitment process by Accenture . At the same time, I declare that I provide my personal data completely voluntary. I also declare that I have been informed about my right to withdraw my consent or object to processing of data, request access to them, rectification, deletion, limitation of processing and their transfer, at any time and the right to lodge a complaint to the data protection supervisory authority."

Accenture does not discriminate employment candidates on the basis of race, religion, color, sex, age, disability, national origin, political beliefs, trade union membership, ethnicity, denomination, sexual orientation or any other basis impermissible under Polish law.

Podobne oferty pracy

Kraków, małopolskie

Data dodania:
2021-02-03
Data aktualizacji:
2021-02-24
Warunki zatrudnienia:
Pełny etat
Poziom stanowiska:
Pracownik fizyczny
Pochodzenie oferty:
Adzuna

Chce otrzymywać oferty pracy na e-mail

Oferty specjalne

Specjalista ds. rekrutacji

Wrocław, dolnośląskie InterKadra Sp. z o.o.
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Oferta REK/0221/WR InterKadra to agencja pracy tymczasowej i doradztwa personalnego z 14-letnim doświadczeniem na rynku. Jesteśmy firmą godną zaufania! Oferujemy pracę dostosowaną do Twoich kwalifikacji i potrzeb. Nr 3372 w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia. Obecnie do wewnętrznych struktur naszej firmy poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: Specjalista ds

2021-02-07

Przedstawiciel Handlowy (branża elektrotechniczna)

Tomaszów Lubelski, lubelskie LeasingTeam Group
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Oferta 0038319 LeasingTeam Professional wspiera polskie i globalne przedsiębiorstwa w pozyskiwaniu kluczowych pracowników i zarządzaniu zasobami ludzkimi. Agencja specjalizuje się w rekrutacjach stałych na stanowiska średniego i wyższego szczebla oraz outsourcingu white-collar. Skutecznie realizuje zlecenia, pracując w oparciu o autorską metodologię ASSET®, która porządkuje działania rekruterów i zwiększa ich efektywność

2021-02-07

Telefoniczny doradca klienta

Katowice, śląskie Klient GoWork.pl
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Jesteśmy "Agencją Pracy" i zajmujemy się szeroko rozumianym doradztwem personalnym. Dla naszego Klienta - lidera w branży Obsługa klienta - Call Center poszukujemy osób, które są zdecydowane na pozytywną zamianę i chcą kontynuować swoją karierę zawodową wraz z pracodawcą, którego reprezentujemy. Telefoniczny doradca klienta Wymagania

2021-02-13

Specjalista

Opole, opolskie Służba Cywilna
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Specjalista Wojewódzki Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Opolu Wojewódzki Inspektor Nadzoru Budowlanego poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: Specjalista do spraw wyrobów budowlanych w zakresie wynikającym z realizacji projektu PT POIiŚ w Wydziale Wyrobów BudowlanychWarunki pracy Praca biurowa, praca terenowa poza siedzibą urzędu – wykonywanie czynności kontrolnych na terenie woj

2021-02-13

Kierownik kancelarii tajnej

Otwock, mazowieckie Służba Cywilna
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Kierownik kancelarii tajnej Komenda Powiatowa Policji w Otwocku Komendant Powiatowy Policji poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: Kierownik kancelarii tajnej do spraw ochrony informacji niejawnych Kancelaria TajnaWarunki pracy Praca jednozmianowa w systemie 8 godzinnym w siedzibie urzędu. Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: Przyjmowanie,ewidencjonowanie,przekazywanie, przechowywanie oraz wysyłanie dokumentów niejawnych

2021-02-10

Senior Consultant/Executive Consultant – zespół zarządzania ryzykiem rynkowym

Warszawa, mazowieckie KPMG
Pełny etat | Praca zdalna

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Senior Consultant/Executive Consultant – zespół zarządzania ryzykiem rynkowym Warszawa umowa o pracę Zespół zajmuje się doradztwem w zakresie zarządzania ryzykiem rynkowym, ryzykiem kredytowym oraz ryzykiem płynności, jak również świadczy usługi dotyczące aspektów regulacyjnych na rynkach finansowych. Dodatkowo, Zespół wspiera swoich klientów w obszarze rachunkowości instrumentów finansowych, rachunkowości zabezpieczeń oraz wyceny instrumentów finansowych

2021-02-19

Accounting Manager, Officer

Kraków, małopolskie State Street Bank Poland
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Accounting Manager, Officer Location: Kraków Your new team Global Accounting Operations (GAO) team in Global Finance Center Krakow (Poland) provides a wide range of complex accounting services. The team gives senior stakeholders financial tools and information they need to make an effective analyzes and transparent reporting

2021-02-03

Starszy referent

Gorzów Wielkopolski, lubuskie Służba Cywilna
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Starszy referent Izba Administracji Skarbowej w Zielonej Górze Dyrektor poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: Starszy referent do spraw organizacji i kancelarii w Dziale WsparciaWarunki pracy 1. Wykonywanie czynności typowej pracy biurowej za pomocą komputerów oraz urządzeń biurowych, 2. Zagrożenie korupcją, 3

2021-02-10

Kierownik Apteki

Łódź, łódzkie LeasingTeam Group
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Oferta 0036832 LeasingTeam Professional wspiera polskie i globalne przedsiębiorstwa w pozyskiwaniu kluczowych pracowników i zarządzaniu zasobami ludzkimi. Agencja specjalizuje się w rekrutacjach stałych na stanowiska średniego i wyższego szczebla oraz outsourcingu white-collar. Skutecznie realizuje zlecenia, pracując w oparciu o autorską metodologię ASSET®, która porządkuje działania rekruterów i zwiększa ich efektywność

2021-02-13

SHOPPER MARKETING MANAGER

Warszawa, mazowieckie Grupa HRC Spółka Akcyjna
Pełny etat

Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem ludzi z pasją, w pełni zaangażowanych w projekty, które realizujemy. Posiadamy dziewięć funkcjonujących obiektów handlowo-usługowych, cztery kolejne są w fazie realizacji. Realizujemy inwestycje w formie terminali paliwo-chemicznych i przeładunkowych na tzw. Nowym Jedwabnym Szklaku, przy wschodniej granicy kraju oraz planujemy poszerzenie działalności o nowe inwestycje mieszkaniowe Szukamy kandydata do obsadzenia tego stanowiska w atrakcyjnej firmie. Realizacja priorytetów Działu Sprzedaży w powierzonych kananałach sprzedaży poprzez stowrzenie i realizację rocznego planu aktywności shopperowych Uczestniczenie w procesie definiowania i wyboru priorytetowych działań rynkowych w zakresie widoczności w sklepie

2021-01-11