Podstawowe informacje

cukiernik

"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Sławnie

OFERTA NIEAKTUALNA

Sławno, Zachodniopomorskie

Data publikacji:
16-05-2018

Data ostatniej aktualizacji:
28-11-2018

Warunki zatrudnienia:
praca okresowa / sezonowa / tymczasowa, umowa o pracę

Poziom stanowiska:
brak danych

Zarobki:
minimum 2500 PLN

Pochodzenie oferty:
System EURES

Oferty specjalne

Opis oferty pracy

Praca - cukiernik

Wymagania:

  • Od kandydatów wymagamy, aby posiadali co najmniej wykształcenie zasadnicze zawodowe
  • posiadanie uprawnień: Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
  • Cukiernik
  • [Inne] : - zdolność samodzielnego wykonywania poszczególnych zadań na stanowisku pracy, - umiejętność pracy w zespole, - dokładność, cierpliwość, - kreatywność, twórcze myślenie,

Zakres obowiązków:

  • - ocena przydatności surowców oraz przygotowanie ich do produkcji, - przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, - przygotowywanie półproduktów i produktów ciastkarskich, - ocena organoleptyczna poszczególnych faz procesu technologicznego, - nadziewanie wyrobów różnymi masami, - wykańczanie glazurą, galaretką, cukrem pudrem lub kuwerturą, w zależności od rodzaju ciasta lub ciastek, - utrzymanie porządku w miejscu pracy, - dbałość o właściwe przechowywanie produktów, - kontrola, konserwacja i ocena sprawności techniczno-technologicznej maszyn i urządzeń ciastkarskich, - rozliczanie przyjętych i wydanych surowców i produktów ciastkarskich oraz cukierniczych.

Sposób aplikowania na ofertę:

Aplikacje bezpośrednio do pracodawcy OFERTA NIEAKTUALNA - dane kontaktowe niedostępne!

Brak danych.

Język składanych dokumentów: polski

Osoby wysyłające dokumenty aplikacyjne powinny pamiętać o konieczności opatrzenia ich klauzulą Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).

Aplikacje na ofertę należy składać do 30.06.2018

Sprawdź również inne oferty z branży:

pizzeria pecorino zatrudni kelnerki
patrycja Szczecin, Zachodniopomorskie

pizzeria pecorino pizza & pasta (ul. piastów 73, szczecin) poszukuje kelnerki. -doświadczenie nie jest wymagane. -praca w młodym, zgranym zespole. -elastyczny grafik dopasowany do twoich potrzeb. -atrakcyjne wynagrodzenie. -wymagana książeczka zdrowia. -wymagane ukończone 18 lat. "

pracownik serwisu sprzątającego basen i strefę zabiegową
Kołobrzeg, Zachodniopomorskie

zdrojowa hotels to kołobrzeski operator obiektów hotelarskich premium. hotele zarządzane przez spółkę zlokalizowane są w najpiękniejszych polskich kurortach, a wyróżniają się architekturą i wyjątkowymi wnętrzami. aktualnie prowadzi 10 obiektów nad morzem i w górach, w sumie ponad 1250 pokoi. integr"

Kucharz zespołu - Cukiernik
backup jobs agency s.r.o. Dolnośląskie

Seine Leidenschaften für das Reisen und Kochen verbinden? Das geht - im Küchenteam auf Mein Schiff. Kucharz zespołu - Cukiernik Numer referencyjny: ChP/Pastry/jobs.pl Miejsce pracy: dolnośląskie , kujawsko-pomorskie , lubelskie , lu"

kelner w restauracji pizza hut koszalin
pizza hut Koszalin, Zachodniopomorskie

kelner w restauracji pizza hut koszalin co będzie należało do twoich obowiązków: · zapewnienie gościom restauracji satysfakcji z obsługi, · przestrzeganie wszelkich standardów i systemów pizza, hut, zgodnie z otrzymanymi materiałami, · dbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzi. "

baron pizza zatrudni kelnerkę
Szczecin, Zachodniopomorskie

pizzeria baron zatrudni osobę na stanowisko kelnerki . poszukujemy młodej , energicznej dziewczyny , która podejmie się pracy w fajnym zespole. oczekujemy odpowiedzialności , pozytywnego podejścia oraz zaangażowania w wykonywane obowiązki . osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczn"

lider gościnności
Goleniów, Zachodniopomorskie

poszukujemy kandydatów na stanowisko: lider gościnności (możliwość pracy w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu pracy) za co będziesz odpowiadać? - tworzenie atmosfery i pozytywnych doświadczeń gości w restauracji poprzez aktywne nawiązywanie kontaktu - budowanie ich pozytywnych d"